Kerstkaarten & Kalenders

Via onderstaande links komt u op de website terecht van 2 verschillende kaartgroothandels in Nederland. Deze bedrijven produceren grote hoeveelheden kaarten op voorraad. Al de kaarten zijn voorzien van een kaartnummer om ze herkenbaar te houden. Via hun website kunt u direct in hun catalogus kijken om uw kerstkaart uit te zoeken. Noteer het nummer dat bij de kaart van uw keuze staat, en de naam van de kaartgroothandel. U kunt ook bij de groothandel waarschijnlijk een aantal modelkaarten opvragen.

De uiteindelijke bestelling kunt u het best via ons plaatsen en niet via de site van de groothandel. Stuur gewoon een e-mail naar info@morgenstond.nl met uw wensen. Wij maken een offerte op maat voor u inclusief het zetten van de layout zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Aanleveren van tekst is voldoende; wij plaatsen de tekst in de uiteindelijke kleur, lettertype en grootte etc in de kaartopmaak.

FamilycardsBekijk hier de collectie van Familycards (en vraag daar eventueel 3 modellen aan)BelartoBekijk hier de colectie van Belarto

Tekst & logo's aanleveren

Teksten kunt u gewoon naar ons e-mailen. Wij verzorgen de opmaak in het juiste lettertype en de door u gekozen kleur. Logo's kunt u bij voorkeur als .EPS aanleveren. Omdat de kaarten vaak digitaal gedrukt worden kan u in overleg ook een JPG bestand aanleveren.
morgenstond icon

Drukkerij Morgenstond BV

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 070 366 15 48