Direct Mail versturen

U heeft 50.000 folders en een adressenbestand in excel, maar geen mensen om uw enveloppen te vullen? Dat is toch geen probleem...wij kunnen u al vanaf het ontwerp van de folder helpen om uw folder tot bij de geadresseerde te krijgen.

Zowel het drukken als het couverteren, inprinten, machinaal insteken en postklaar aanbieden is bij ons mogelijk onder 1 dak! Dit bespaart u enorm veel tijd, want de doorlooptijd wordt sterk verkort omdat er geen opvolgende bedrijven moeten wachten op uw mailing. Indien u ons al in een vroegtijdig stadium bij uw actie betrekt kunnen wij u via slimme combinaties wellicht ook nog eens geld besparen. Natuurlijk kunt u ook met kleinere aantallen bij ons terecht!

En wij doen dit hele traject in eigen huis; dus geen kostenverhogend uitbesteed werk en extreem snel omdat wij intern parallel kunnen werken.

Berekenen hoe zwaar uw poststuk wordt?

Besparen op portokosten? Dat is heel eenvoudig als u al aan het begin van het ontwerptraject van uw mailing het gewicht optimaliseert. Wij hebben daar een on-line oplossing voor gemaakt, die u direct vertelt hoe zwaar uw poststuk waarschijnlijk wordt.

Nog meer besparen op portokosten?

Dat kan met onze tips in het blog:

Layar Print koppelt uw directmail met uw website

Heeft u nog een antwoordnummer voor het opvolgen van de respons op uw mailing? Dat is niet meer nodig! Met Layarprint kunt u geïntereseerde ontvangers direct naar bijvoorbeeld een inschrijfformulier op uw website leiden. Zo maakt u de drempel om te reageren wel heel laag én het is voor u goedkoop en super efficiënt! Als u bijvoorbeeld vooraf een sleutel maakt en meeprint op het drukwerk, (bijvoorbeeld klantnummer+postcode+huisnummer) en dat door de ontvanger laat invullen op de gemaakte landingspagina, dan kan de ontvanger zich heel snel identificeren. Hij of zij hoeft dan niet allerlei gegevens in te vullen; die komen zo uit de database, die de klant zelf kan aanvullen met zijn respons op uw mailing. Ideaal dus voor inschrijvingen voor congressen, of actieformulieren of enquetes.

Wanneer landt mijn mailing

Wij hebben voor u de matdata van de twee belangrijkste verspreiders even op een rijtje gezet:

Adressenbestanden samenvoegen en/of ontdubbelen?

Wij hebben zelf software gemaakt waarmee adressenbestanden ontdubbeld kunnen worden. Deze software controleert niet alleen of er meer dan 1 brief naar 1 adres gaat, maar houdt ook rekening met de initialen en titels van mensen die aangeschreven worden. Zo wordt voorkomen dat mensen die u wilt mailen meer dan 1 poststuk ontvangen. Niet alleen bespaart dat veel portokosten. Het is ook veel beter voor het milieu en uw mailing wordt daarmee van een hoge kwaliteit, want u voorkomt ergernis bij geadresseerden. Let u echt op de kosten dan kan onze software ook de buitenlandse adressen apart zetten, of alle adressen voorzien van een KIX-code die bij PostNL de portokosten iets verlaagt.

Enveloppen machinaal vullen?

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verwerken zowel C5 als C4 enveloppen op onze vulmachines. Simpel gezegd zijn dat enveloppen waar een vel briefpapier 1 slag gevouwen ingaat (C5) of ongevouwen (C4) in verstuurd wordt. Machinaal vulbare enveloppen hebben altijd de gomklep aan de lange kant van de envelop. De enveloppen hoeven niet altijd een venster te hebben. Wij hebben speciale printers waarmee wij uw adressenbestand direct op de envelop kunnen printen.

morgenstond icon

Drukkerij Morgenstond BV

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 070 366 15 48

HTTP/2.0