Offset en digitaal drukken

heidelberg speedmaster

Drukkerij Morgenstond koppelt de apparatuur van een grote drukkerij aan de flexibiliteit van een kleine organisatie. Zo hebt u bij ons één contactpersoon die uw opdracht begeleidt en hanteren wij een flexibele planning. Wij produceren ons drukwerk bij Drukkerij Morgenstond in Den Haag die van dezelfde eigenaar is. Door de productiecapaciteit van beide bedrijven te combineren op één plek kan er heel efficiënt geproduceerd worden en ontstaan nog snellere levertijden. Dat wordt ook mogelijk gemaakt doordat op het industrieterrein waar drukkerij morgenstond gevestigd is, tevens een grote grafische afwerker zit met geavanceerde toepassingen. Dit leidt tot snelle levertijden van een hoge kwaliteit drukwerk zonder veel transport kilometers.

Natuurlijk maken wij gebruik van drukpersen, deze vormen nog steeds het hart van een drukkerij. De kwaliteit van deze apparatuur bepaalt samen met de drukker -het blijft een kunst- dan ook sterk het uiteindelijke resultaat van uw drukwerk.
De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd in de nieuwste generatie drukpersen. Deze meerkleuren-machines in de formaatklasse 37x52 en 52x74 cm zijn volledig geautomatiseerd en zijn dus snel omstelbaar.

konica minolta Accurio PRESS C2070

Digitaal drukwerk op de nieuwste technologie

Voor digitaal drukwerk maken wij ondermeer gebruik van een machine van Konica-Minolta. De Accurio Press print met voedsel-veilige en milieuvriendelijke inkten in een hele hoge resolutie op veel soorten papier en plastic. Ideaal dus voor kleine oplagen full color drukwerk dat veel in de tuinbouw gebruikt wordt. Het voordeel van deze machine is dat het productieproces voor voedsel-veilig drukwerk identiek is aan dat van gewoon digitaal drukwerk. De toner die gebruikt wordt is immers altijd dezelfde, en is gecertificeerd. Deze printer ondersteunt ook het printen met stochastische rasters. Ideaal voor het nabootsen van PMS kleuren en voor het afdrukken van foto's op gesatineerd papier.

konica minolta Accurio PRESS C2070
morgenstond icon

Drukkerij Morgenstond BV

Zichtenburglaan 13 • 2544 EA Den Haag
Telefoon: 070 366 15 48

HTTP/1.1